image
 |  9 26 Січня 2024 | 08:54

Болісна втрата: на війні загинули двоє молодих Захисників з Волині

На війні з російськими окупантами загинуло два Герої з Волині: Артур Мельничук та Іван Майструк.

Про це інформують на сторінках громад.

"Сумна новина знову надійшла з фронту. На Донеччині загинув наш Захисник Артур Мельничук, 2000 року народження. Житель Нововолинська. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою.

В пʼятницю, 26 січня, попрощаємося з нашим Захисником. Об 11:00 - зустріч тіла Героя біля моргу в Нововолинську.

Звідти траурний кортеж проїде до будинку, де мешкав Артур за адресою: вулиця Святого Володимира, 1. Об 11:20 - панахида біля підʼїзду.

О 12:00 розпочнеться панахида та прощання у Свято-Духівському Соборі.

Чин погребіння - Алея Слави Героїв (кладовище в районі 2-ї шахти)", - повідомили у Нововолинській міськраді.

"Захищаючи Україну, загинув мешканець села Пірванче Іван Майструк. Підтверджено загибель молодшого сержанта Майструка Івана Івановича, який вважався безвісти зниклим з 29 червня 2023 року після виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роботине Запорізьскої області. Життя Воїна обірвалося на 31-му році життя.

Іван проходив військову службу у складі військової частини на посаді командира бойової машини – командира 2-го механізованого відділення. Схиляємо голову у скорботі та глибокій шані до полеглого Героя.

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь та шана Воїну! Про зустріч та прощання з Героєм буде повідомлено згодом", - повідомили на сторінці Горохівської міськради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити