image
 |  4 5 Лютого 2023 | 15:23

Болісна втрата: війна обірвала життя волинянина

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув ще один волинський воїн - Микола Матвієнко.

Про це повідомили у Підгайцівській громаді.

Як повідомили військові, стрілець-снайпер аеромобільно-десантної роти 30-річний захисник загинув 16 січня 2023 року в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

«Україна втратила мужнього захисника. Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким загиблого. Герої не вмирають - Герої світла янголи!» - висловлюють співчуття рідним у громаді.

Як повідомив клірик Волинської єпархії УПЦ архімандрит Онуфрій (Куц), загиблий був випускником Волинської духовної семінарії 2014 року. Свого часу, висвячений у сан диякона був у Володимир-Волинському Успенському соборі. Через деякий час пішов за штат.

«Був скромним, слухняним, співав у хорі. Одружився. Дружина зі Струмівки. Мають дитину. Свого часу, висвячений у сан диякона був у Володимир - Волинському Успенському соборі. Через деякий час пішов за штат. Працював на луцькому заводі Кромберг енд Шуберт. Звідти і призваний на військову службу ЗСУ. Вічна пам’ять священнику та наші сердечні співчуття рідним і близьким», - написав священнослужитель у дописі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині жалоба: у боях загинув Захисник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити