image
 |  2 6 Липня 2020 | 10:31

«Велике будівництво»: під Одесою затопило стадіон, який відкрив Зеленський (ФОТО)

У місті Южному Одеської області, затопило стадіон, який урочисто відкрив президент Володимир Зеленський, перебуваючи в області з робочим візитом.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Користувач Андрій Даниленко в Facebook опублікував відповідні фото. Тепер, за його словами, стадіон схожий на басейн.

«Місто Южне, Одеська область. Бубочка прочвякав промову і поїхав. Пішов дощ. На фото – стадіон після дощу. Тепер це басейн. Висновок: все, до чого не доторкнеться Зе – все перетворюється в г*вно (економіка, армія, міжнародна політика, закони, суди). Килими з імітацією трави роздулися і «попливли», – написав він.

Як повідомляє «Наше Місто», в ході офіційного візиту в Одеську область Зеленський урочисто відкрив реконструйований стадіон школи №1 в місті Южному. До приїзду глави держави прилеглу територію закрили штучним газоном, а місце виступу огородили щитами з рекламою «Великого будівництва».

«Прибувши на місце, президент похвалив себе, свою команду і «Велике будівництво», зазначивши, яким хорошим вийшов стадіон. Втім, перший же дощ, який пішов, акурат після від'їзду Зеленського затопив новенький стадіон», – пише видання.

Початок заходу було заявлено на 11:30, але гарант запізнився. Зустрічали його не тільки журналісти і діти, яких запустили на стадіон перед приїздом Зеленського, а й учасники мітингу. 

«Не обійшлося на «ретельно» підготовленому заході і без інцидентів. Ще до приїзду Зеленського на стадіон, встановлені рекламні розтяжки, що розповідають про великі досягнення проекту «Велике будівництво», впали. Щити натягнули вручну, а після – весь час перебування глави держави на стадіоні, їх підтримували спеціально найняті «атланти», – відзначили журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цар-батюшка приїхав»: в Одесі зняли кортеж Зеленського (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити