image
 |  40 20 Жовтня 2021 | 16:17

Будівельна компанія викупила майно «Волиньобленерго» поблизу ЖК «Яровиця»

У Луцьку майже на 1 гектар землі претендує будівельна компанія «ПОБУТІНВЕСТ», яка викупила майно «Волиньобленерго» за адресою Залізничній, 1-б.

Завтра, 20 жовтня, земельна комісія Луцької міської ради розгляне питання про зміну орендаря у зв’язку з купівлею нерухомості по вулиці Залізничній, 1-б.

Замість складів – багатоквартирний житловий комплекс?

У «Волиньобленерго» вирішили позбутися своєї нерухомості на користь будівельної компанії «ПОБУТІНВЕСТ». І мова йде не так про нерухомість, а про 97 сотих землі на які тепер претендує забудовник.

Ще у 2019 році «Волиньобленерго» оформило земельну ділянку, площею 97 сотих, під своїм майном з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування виробничих будівель.

У травні 2021 року «Волиньобленерго» продає це майно будівельній компанії ТЗОВ «ПОБУТІНВЕСТ». У жовтні 2021 року ТЗОВ «ПОБУТІНВЕСТ» звертається до Луцької міської ради з проханням переукласти договір оренди землі.

Охоронці фірми ТЗОВ «ПОБУТІНВЕСТ» розповіли, що майно обленерго продано. За деталями телефонуйте на номер вказаний на банері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні інспектували дороги (ФОТО)

Однак, за вказаним телефоном коментувати журналістам - відмовились. 

ТЗОВ «ПОБУТІНВЕСТ» основним видом діяльності зазначає сферу будівництва. Керівником якої є СХАБОВСЬКИЙ ВАДИМ ФЕДОРОВИЧ. Зареєстрована компанія у місті Луцьку, провулок МАКАРОВА, будинок 5.

Серед засновників є дві компанії ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "КАРПАТИ-ІНВЕСТ" та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРИСТАЛБУД".

За тією адресою зареєстровано ТЗОВ "АВАНТА В". У свою чергу серед засновників "АВАНТА В" є "КРИСТАЛБУД", який фігурує серед засновників ТЗОВ «ПОБУТІНВЕСТ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку підняли вартість проїзду до 8 гривень

Всі ці компанії пов’язує будівництво ЖК «Яровиця», яка з 2015 року розпочали зведення багатоквартирних житлових будинків зі щільною забудовою. Сьогодні це будівництво дало свої результати, такі як навантаження дорожньої інфраструктури.

Отож, слід припустити, що купівля майна «Волиньобленерго» будівельною компанією «ПОБУТІНВЕСТ» є першими кроками до забудови промислового району Луцька.

Для чого купувати землю під будівництво багатоповерхівок, коли простіше купити майно приватної компанії та продовжити оренду землі. А після зведення багатоквартирної забудови – взагалі відмовитися від оренди землі? 

The End

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують волинянина, який не виплачує кошти на утримання рідних дітей (ФОТО)

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити