image
 |  0 30 Листопада 2021 | 15:34

Бюджет волинського міста у наступному році становитиме майже 400 мільйонів

Бюджет Володимира у 2022 році становитиме майже 400 мільйонів гривень.

Про це під час засідання виконкому повідомила начальник управління бюджету та фінансів Оксана Субицька.

При роботі над проєктом бюджету управлінням бюджету та фінансів було проаналізовано і враховано основні прогнозні показники економічно-соціального розвитку громади, фактичні поступлення до місцевого бюджету за три попередні роки, а також розрахунки податкової служби, профільних відділів, управлінь виконавчого комітету міської ради, розрахунки комунальних підприємств тощо. Передбачений загальний обсяг бюджетних призначень проєкту бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022 рік по:

- доходах в сумі 386 523 900 гривень;

- видатках в сумі 386 173 900 гривень;

- кредитуванню в сумі 350 000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розпродують автобуси «Богдан»

Міський голова відмітив, що бюджет 2022 року не має великого росту порівняно з 2021 роком. Через нестабільну ситуацію з ціною на енергоносії є великі ризики перерозподілу запланованих коштів. Основним пріоритетом у наступному році буде медицина, зокрема планується співфінансування кисневої станції, ремонт комунальних доріг, встановлення пам’ятника загиблим воїнам та реконструкція площі, починаючи з заміни комунікацій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити