image
 |  7 5 Червня 2023 | 14:24

Через Луцьк без погодження з міською радою щодня курсує 200 приміських і міжміських маршрутів

Через Луцьк без погодження з міською радою щодня курсує понад 200 приміських та міжміських автобусів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді, - пише ВолиньUA.

Так, працівники відділу транспорту міської ради за допомогою системи “Безпечне місто” обстежили дороги міста. В ході перевірки вони виявили, що проспектами Перемоги та Василя Мойсея щоденно проїжджає більше 200 приміських та міжміських автобусів, на маршрути яких міська рада не давала погодження.

Водночас, патрульна поліція продовжує погоджувати перевізникам паспорти та схеми руху маршрутів проспектами Волі, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, всупереч рішенню міської ради. Через велику кількість транспорту, в тому числі міжміських автобусів, на цих ділянках ускладнений рух. Продовження паспортів цих маршрутів відбувається всупереч вимогам чинного законодавства. Ігор Поліщук наголосив, що місця зупинок громадського транспорту погоджуються виконавчими органами міської ради та автостанцією. Проте, міжміські перевізники не дотримуються цих правил, що призводить до затримки руху міських маршрутів.

Додамо, що у департаменті інфраструктури Волинської ОДА вважають, що міська рада сама собі придумала проблему руху приміського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили ймовірну причину неприємного запаху у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити