image
 |  0 22 Жовтня 2019 | 12:16

Чи їздитимуть пільговики луцькими маршрутками безоплатно?

Сьогодні немає чіткої картини, як запрацює співпраця «пасажир-міська влада-оператор-перевізник» в частині відшкодування перевезення пільгових категорій.

Про це у ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» на 12 каналі при обговорили теми запровадження електронного квитка у громадському транспорті міста розповів свободівець Михайло Щур

«Особисто мені зараз важко говорити, як буде після впровадження. Справа у тому, що я не чув, щоби в місті Луцьку на 2019 рік був підготовлений і проходив проєкт рішення «Про внесення змін до бюджету» адже, якщо буде повністю безкоштовний проїзд, то усі, в тому числі й приватні перевізники, будуть претендувати на відшкодування. Станом на сьогодні такого проєкту рішення я не бачив. Тому, яким чином це запрацює, мені говорити важко», – прокоментував член Луцького міського комітету Михайло Щур.

Як припускає він, можливо, у міській раді розраховують саме та ту суму коштів, яка передбачена на компенсацію для пільгових категорій, які попередньо передбачались на КП «ЛПЕ».

«Знову ж таки, можливо це планують за результатами першого чи другого тижня побачити, і на основі цього розробляти зміни до бюджету міста. Чи є резерви в місті в такому обсязі, який може виникнути, мені говорити важко. Тому станом на сьогодні, як запрацює співпраця «пасажир-міська влада-оператор-перевізник» в частині відшкодування перевезення пільгових категорій, в мене цілісної картини немає. Водночас я є прибічником того, щоб систему запускали, навіть спробами і помилками ця програма має бути реалізована до кінця цього року», – прокоментував член виконкому Михайло Щур.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити