image
 |  0 2 Жовтня 2020 | 15:16

Чоловіка речниці поліції Волині взяли під варту з правом внесення застави

30 вересня слідчі слідчого управління поліції Волині за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили 41-річному жителю Луцька про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Сьогодні Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою 60 діб.

Нагадаємо, у неділю, 27 вересня, ввечері, на вулиці Потебні у Луцьку, правопорушник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем Infiniti-QX50, зіткнувся із автомобілем Volkswagen Passat B6.

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка, ще одну пасажирку автомобіля Volkswagen Passat B6 госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку півмільйона витратять на облаштування камер на проспекті Грушевського

Санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити