image
 |  0 2 Жовтня 2020 | 15:50

Чоловіки виготовляли алкоголь в одному з гаражів Луцька

Повідомили про підозру членам організованої групи, які виготовляли фальсифіковані алкогольні напої та реалізовували їх через мережу роздрібної торгівлі.

Про це повідомляють в державній фіскальній службі.

Як встановило слідство до злочину причетні четверо чоловіків. Один із них був організатором незаконного виробництва алкогольних напоїв. Працювали чоловіки в гаражі в одному за районів Луцька. За допомогою системи змішування, фільтрації та розливу «кустарним» способом зловмисники здійснювали фасування фальсифікату у пляшки. Далі, - продукцію закорковували у пляшки, брендували та обклеювали підробленими акцизними марками.

Фальсифіковані лікеро-горілчані вироби під виглядом продукції відомих торговим марок ділки реалізовували на території Волинської області.

У червні діяльність цієї групи осіб виявили та зупинили. Фіскали вилучили понад 600 літрів спирту та понад 1 000 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, також марки акцизного податку та обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдано збитків на понад 17 мільйонів: підлеглим Кватирка повідомили про підозру

За результатами проведених слідчих дій, чотирьом особам оголошено підозри про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28, ч. 1, 2 ст. 204 Кримінального кодексу України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів" та ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України "Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, держаних цінних паперів, білетів, державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів".

Найближчим часом матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерують до суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити