image
 |  11 8 Листопада 2018 | 06:43

Ця лікар - садист, - волинянка пожалілась на стоматолога дитячої поліклініки

Учасниця ФБ-спільноти "Теревені про Луцьк" пожалілась на стоматолога в дитячій поліклініці. 
Ось що пише Natalya Lishchuk  (текст подаємо без змін - ред.):
"Доброго вечора!!!! Хоча для мене вiн не дуже добрий??? хочу розповiсти всiм як сьгоднi видаляла зуб моэму сину Юровчик Ася Михайлiвна в дитячiй полiклiннiцi на вул.Чорновола. Ця «лiкар» САДИСТ просто познущалась з дитини. По-перше вона дуже стара, ïï геть трясе вiд старостi, так як i ïï помiчницю, до дитини обоэ кричали??? своïми покрученими пальцями товкла дитинi по лицi, iнструмент випадав з рук, помiчниця подавала не тi, що треба iнструменти, цим i затягували процес видаляння зуба, ходили по кабiнету обна за одною, а дитина кричала вiд болю. В неï порвалась рукавичка i вона ïï не замiнила.?
Дитина постiцно казала, що болить, а вона вернщала «Нiчого тобi не болить!!!». Я попросила ще обезболити, а вона «Я достатньо обезболила!!! Я дуже добре роблю!!! Ядуже добре роблю!!!». А ще в кiнцi каже «Ну скiльки ви можете дати?» А такi муки, така каторга щей коштуэ грошей??? Хоч я й заплатила в касу.
Оце називаэться «добре роблю»??!!!!??? Як можуть лiкарi до такоï направляти дiток???!!!
Шановне керiвництво полiклiннiки, звернiть, будь ласка, увагу на те, якi спецiалiсти у вас працюють!!! Асi Михайлiвнi давно пора на заслужений вiдрочинок!!! Невже немаэ молодих нормальних спецiалiстiв???
Шановнi батьки, обходьте цю «лiкарку» десятою дорогою!!! Бо може непощастити так само, як i нам? Дитину ледь заспокоïла???
Будь ласка, ПОШИРЮЙТЕ!!!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка тримала песика над прилавком і погрожувала продавцю звільненням

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити