image
 |  2 20 Травня 2023 | 13:13

Підтвердили, що Зеленський поїде на саміт G7, де зустрінеться з Байденом

Президент України Володимир Зеленський поїде на саміт G7 у Японії, де планує провести зустріч з президентом США Джо Байденом.

Про це повідомляє УНН.

"Повідомлення президента Байдена (щодо підтримки Вашингтоном зусиль союзників й партнерів щодо навчання українських пілотів на винищувачах четвертого покоління, включаючи F-16 - ред.), з яким президент буде зустрічатися найближчими днями, і я думаю, що в деталях буде проговорювати не лише ці питання, але й багато інших питань", - сказав Єрмак.

У керівника Офісу Президента також запитали, чи може він підтвердити той факт, що Зеленський таки особисто відвідає саміт G7 у Японії.

На що він відповів: "Так, я можу це підтвердити".

Минулої доби японські ЗМІ з посиланням на Уряд країни повідомили, що Зеленський візьме участь у саміті "Групи семи" у Хіросімі онлайн.

Також пресслужба Апарату РНБО України підтвердила, що Президент візьме участь у саміті країн "Групи семи" (G7) в Японії в онлайн-режимі.

Секретар РНБО Олексій Данілов зауважив, що Зеленський "буде присутній" на саміті G7, що розцінили як підтвердження його особистої участі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден сказав союзникам, що підтримає спільні навчання українських пілотів на винищувачах F-16

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити