image
 |  4 15 Липня 2021 | 22:46

ДБР затримала чоловіка, який за 50 тисяч доларів «продавав» посаду в бюро (ФОТО, ВІДЕО)

Працівники ДБР затримали громадянина України, який за 50 тисяч доларів США намагався «продати» посаду в Державному бюро розслідувань.

Про це інформують у пресслужбі ДБР.

Затриманий запевнив мешканця Києва, що буцімто має впливові зв’язки у конкурсній комісії ДБР та у Верховній Раді України і може «вирішити» питання працевлаштування до одного із підрозділів Центрального апарату ДБР на керівну посаду.

За свої «послуги» громадянин просив 50 тис. доларів США.

15 липня 2021 року під час передачі першої частини грошей у сумі 35 тис. доларів США особу було затримано працівниками ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» вирішили на 3 роки звільнити казино від сплати податків, а Укpаїну – від 12 мільяpдів щоpічних доходів

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання повідомлення затриманому про підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід – ДБР.

Нагадаємо, що у травні працівники Територіального управління Державного бюро розслідувань у Полтаві, за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції, затримали працівника одного із відділень Харківського районного управління поліції, який «продавав» посаду в ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниження податкової ставки для грального бізнесу: Рада схвалила законопроект

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити