image
 |  7 1 Квітня 2020 | 21:18

Депутати зі «Слуги народу» написали на Єрмака заяву про вчинення злочину в ДБР, ОГП, СБУ, САП та МВС

Народні депутати фракції "Слуга народу" вимагають перевірити факти в оприлюднених нардепом Гео Леросом відеозаписах і притягнути винних до відповідальності, а не самого Лероса.

Заява депутатів опублікована народним депутатом від фракції "Слуга народу" Микитою Потураєвим у facebook, це заява депутатів до правоохоронних органів. 

"Інформація може свідчити про торгівлю державними посадами за участі посадовців Офісу Президента України.

Але реакція деяких правоохоронних органів у цих обставинах була вкрай дивною - адже запитання у них виникли не до змісту оприлюднених записів, на що в першу чергу ті повинні були б звернути увагу, а до факту того, що вони стали можливими. Вважаємо такі дії загрозливими для громадянського суспільства та його базових прав і свобод", - йдеться у заяві. 

Депутати закликають правоохоронців виключити дії, які можна було би розглядати, як тиск або переслідування Лероса.

Вони звернулися до Офісу генерального прокурора, Державного бюро розслідувань, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України з вимогою, в першу чергу, розслідувати безпосередньо суть оприлюднених записів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До нардепа, який оприлюднив «плівки Єрмака», приїхала СБУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити