image
 |  0 7 Жовтня 2019 | 11:06

Держгеокадастр відкрив базу про виділення та оренду земель

Держгеокадастр відкрив базу рішень з питань розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, зокрема й щодо передачі їх у власність чи оренду.

Інформація розміщується у розділі “Оприлюднення наказів щодо розпорядження землями” на сайті Держгеокадастру.

У відкритому доступі усі дані про дату реєстрації, номер та тематику клопотання, категорію осіб, що звертаються з клопотанням, статус розгляду заяви територіальним органом Держгеокадастру, дату, номер та вид наказу, виданого територіальним органом Держгеокадастру, кадастровий номер та цільове призначення земельної ділянки, відносно якої виданий наказ.

Також можна переглянути й накази головних управлінь Держгеокадастру щодо розпорядження землями.

Оновлюється інформація автоматично. Функціонал синхронізований з даними системи електронного документообігу Держгеокадастру.

Користувачі можуть скористатися пошуком за будь-яким параметром, зокрема за регіональним.

Читайте також: «Жлобство чи геройство?»: у Києві таксист відмовився везти з акції на Майдані Порошенка

Як наголошують у Державній службі з питань геодезії, картографії і кадастру, відкриття цього реєстру спрямоване на нівелювання корупційної складової у земельній сферіс. Окрім того, база даних зробить прозорими та публічними всі етапи розпорядження землями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити