image
 |  7 9 Лютого 2024 | 08:54

Директор Ратнівського лісового господарства прокоментував скандал із селянами

Директор філії «Ратнівське ЛГ» ДП спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Сергій Тишковець роз’яснив ситуацію, яка склалася у селі Комарове.

Нагадаємо, як повідомляло видання Район.Ратне раніше у Комаровому активісти села не пускали лісовози, аби ті не нищили дорогу.

«Дві фури, які вивозили лісову продукцію у понеділок, мали здійснити першу поїздку цього року, оскільки до того погода теж не сприяла робочому процесу», – зауважив Сергій Тишковець.

Директор зауважив, що за два дні до цього погоджував план вивезення лісопродукції із місцевим керівництвом та старостою.

За словами посадовця, під час виниклого конфлікту, працівники лісового господарства спокійно спілкувалися з активістами до моменту приїзду керівників громади.

У результаті перемовин лісівники домовилися із місцевими працювати за більш сприятливих умов, аби не погіршувати стан дороги. Також «Ратнівське ЛГ» ДП спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» долучитися до проведення робіт з грейдерування, коли припиняться дощі та земля підсохне.

Як розповів Сергій Тишковець господарська діяльність, яку проводить підприємство у лісі біля села Комарове – законна. Зокрема, це один із видів роботи, який дає змогу надати роботу людям, заготовити паливні дрова, а надалі сплатити податки у місцевий бюджет, з якого розподіляють кошти на заробітні плати працівникам громади різних установ та закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад півмільйона зарплати та 100 тисяч готівки: що задекларував очільник Камінь-Каширського лісового господарства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити