image
 |  20 14 Вересня 2023 | 18:44

Директора волинського ліцею, який "погорів" на хабарі відсторонили від роботи

Заступника з фінансово-економічних питань Волинського обласного спортивного ліцею, депутата облради Валентина Кошельника відсторонили від обов’язків керівника, які він виконував.

Про це повідомляє ВСН. 

Відповідне рішення ухвалили члени освітньої комісії обласної ради під час засідання у четвер, 14 вересня.

Виконувачем обов’язків директора ліцею призначили Ольгу Рудчик, заступника директора з виховної роботи.

Нагадаємо, у вівторок, 12 вересня, співробітники Нацполіції спіймали депутата облради, який керував спортивним ліцеєм, на отримані останнього траншу хабаря загальною сумою 35 тисяч доларів. 

Йдеться про Валентина Кошельника, який займав посаду заступника директора з питань економіки та фінансів Волинського обласного спортивного ліцею та був виконувачем обов'язків директора.

Як повідомила у коментарі виданню ВСН заступниця начальника відділу комунального майна обласної ради Інна Сабін, ухвалити таке рішення довелося через необхідність: Кошельника немає на роботі.

«Станом на сьогодні він відсутній на роботі, право другого підпису у закладі ні на кого не покладено, тому виникла нагальна потреба призначити виконуючого обов'язків, адже необхідно виплачувати зарплату працівникам», - пояснила Інна Сабін. 

З її слів, Валентин Кошельник продовжує обіймати посаду заступника директора ліцею з з питань економіки та фінансів.

Також відомо що того дня слідчі проводили обшуки у Володимирській міськраді та за місцем проживання Володимирського міського голови Ігоря Пальонки. Сам голова міськради зазначив, що ніякої правомірної вигоди правоохоронці не знайшли. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розшукують зловмисницю: просять впізнати (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити