image
 |  13 3 Квітня 2018 | 06:30

Для вирішення проблеми витоку даних із Facebook знадобляться роки, - Цукерберг

Засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що компанії знадобиться кілька років, щоб вирішити проблеми з витоком даних з соцмережі.
Про це 03 квітня 2018 року повідомляє сайт «NV.ua».
Про це Цукерберг сказав в інтерв'ю Vox.
Я хотів би вирішити ці проблеми за три або шість місяців, але реальність полягає в тому, що вирішення цих питань потребує тривалого періоду часу, - зазначив він.

За його словами, над забезпеченням безпеки компанії працюють близько 14 тисяч осіб, а щоб вирішити проблему якомога швидше, в Facebook мають намір розширити штат до 20 тисяч вже в цьому році.
Цукерберг зазначив, що одна з проблем Facebook полягала в ідеалізмі. Зосередившись на позитивних аспектах соцмережі як інструменту, який об'єднує людей, творці Facebook залишили без уваги деякі слабкі сторони її використання.
Нагадаємо, навколо соціальної мережі Facebook спалахнув найграндіозніший в історії скандал. Дані 50 млн користувачів соцмережі були передані третій стороні - компанії Cambridge Analytica, яка допомагала в президентській кампанії Дональда Трампа.
На тлі скандалу капіталізація Facebook скоротилася на 58 мільярдів доларів.
Пізніше з'явилася інформація, що Facebook нібито таємно збирає дані власників Android-пристроїв про їхні дзвінки і SMS-листування.
Представники Facebook підтвердили, що дійсно збирають цю інформацію, але тільки від тих користувачів, які дали дозвіл.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити