image
 |  4 11 Квітня 2018 | 06:21

Дно луцького Стиру почистять водолази та активісти

Близько 270 учасників із чотирьох громадських організацій загартовуються на набережній та у річці Стир в центральному парку Луцька.
Про це 11 квітня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомляє перший заступник міського голови Григорій Недопад.
Світлина від Григорія Недопада.Про це розповів Олександр Лукашевський, активіст громадської організації «Асоціація зимового плавання і фізичної культури», із яким ми зустрілись нещодавно на березі Стиру.
Пан Олександр звернувся із проханням про очистку від зайвої та проблемної рослинності вздовж берегової лінії річки, де прихильники оздоровчих процедур полюбляють плавати.
Світлина від Григорія Недопада.Очищення річки Стир уже в процесі, дно річки почистимо із залученням водолазів та активістів, а зайву рослинність у вказаних місцях приберемо після того, як спаде «велика вода».
Також розглянемо прохання Олександра про вирівнювання спуску до річки уздовж берегової лінії, будуть встановлені й сходи із поручнем для спуску у воду. До виконання запланованих робіт залучимо соціально відповідальний бізнес.
Світлина від Григорія Недопада.Вдячний Олександру за звернення і за активну роботу по сприянню і популяризації здорового способу життя.
Олександр заснував у Луцьку школу боксу РИНГ-2012, де діти займаються безкоштовно. Приємно мати справу із активною і небайдужою людиною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити