image
 |  2 2 Січня 2019 | 18:09

До Луцька завітає частинка новорічного дива

До Луцька завітає новорічна вантажівка «Coca-Cola».

Захід організовують 4 січня, - інформують організатори на сторінці у facebook.

Долучитися до свята можна на вулиці Кафедральній, на Театральному майдані, біля парку імені Лесі Українки. Локації вказані у послідовному порядку прибуття вантажівки; приблизний час перебування на локації 2,5 години.

“Надихніться атмосферою свята разом з казковими ельфами, полярними ведмедями та неповторним Сантою! Розділіть щасливі моменти із рідними та друзями, надихайте всіх навколо бути Сантою та дарувати радість і святковий настрій. Та це ще не все. Ми підготували для вас маленький сюрприз – кожен зможе отримали пляшку улюбленої “Сoca-Cola Zero” із новорічним оформленням. Щоб її отримати, відкриваємо для вас маленький лайфхак. Робіть фото з нашими святковими героями чи просто біля Новорічної вантажівки та діліться враженнями на своїх сторінках у соціальних мережах “Facebook” або “Instagram” із хештегом #БудьСантою. Створюйте святкові спогади, та отримуйте свою пляшку напою. А якщо у вас нема акаунту у соціальних мережах – не біда. Для підтримання духу свята (як кажуть, у свята навіть незнайомці можуть стати друзями), необхідно зібратися групою від 4-х людей, взятися за руки и гучно крикнути: «Coca-Cola!». І кожен з учасників отримає свою пляшку “Сoca-Cola Zero”, — розповідають організатори.

Вхід — вільний!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити