image
 |  11 16 Серпня 2019 | 12:33

До Луцька завітали військові 80-ї окремої десантно-штурмової бригади

У Луцьку військовослужбовці легендарної 80-ї окремої десантно-штурмової бригади спільно з Волинським обласним військовим комісаріатом провели акцію з інформування населення про переваги військової служби за контрактом у елітних десантно-штурмових підрозділах Збройних Сил України.  

Про це інформує «ВолиньUA».

Перед тим, як завітати до обласного центру, львівські десантники побували у Ківерцях, Ковелі та Маневичах. 

«Ми перебуваємо на Волині з метою популяризації військової служби за контрактом у Десантно-штурмових військах і, зокрема, у нашій бригаді, – розповів представник 80-ї ОДШБр старший лейтенант Сергій Лазоренко. – ДШВ – це еліта українського війська. Ви бачите оснащення, екіпіровку – тобто ми рухаємось вперед. Ну і, звісно, досить важливий фактор – це грошове забезпечення, яке в десантників вище на 20% порівняно з іншими військовими підрозділами і починається від 12000 гривень.

На Театральному майдані лучанам продемонстрували американський бронеавтомобіль «Хамві», який перебуває на озброєнні «крилатої піхоти» та застосовувався у бойових діях в зоні АТО/ООС. Усі бажаючі мали змогу зробити пам’ятні фотографії, ставши за кулемет на бронемашині чи сівши за кермо. Крім того, десантники ознайомили зацікавлених зі своїм озброєнням та спорядженням.

Як повідомив заступник військового комісара Луцького ОМВК підполковник Олександр Фурман, за три дні, протягом яких триває дана акція, вже більше десятка волинян зголосились вступити на військову службу за контрактом у Десантно-штурмових військах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити