image
 |  77 11 Січня 2024 | 16:16

До росії прибув новий вантаж з Ірану

Увечері в середу, 10 січня, з Ірану до РФ прибув новий вантажний борт. Це може свідчити про нові постачання ударних дронів Shahed та запчастин до них.

Тому пуски ворожих безпілотників по Україні триватимуть. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Підтримка з боку Ірану для країни-терористки триває, і це означає, що нові дрони можуть бути заготовлені для пуску. Майже щоночі ворог атакував територію України і використовує саме нічний час для таких атак. Крайні дві ночі були не такими насиченими найімовірніше через погодні умови, бо дрони бояться сильного холоду", - розповіла Гуменюк.

Однак, за її словами, точкові удари по Україні не припиняються. Продовжується також використання дронів, навіть у мінімальній кількості.

"Терор триває і намагання ворогом тримати в напруженні системи протиповітряної оборони, очевидно, свідчить про те, що такі атаки можуть продовжуватися, розслаблятися зарано", - додала Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР може продати росії нові ракети

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити