image
 |  7 12 Січня 2021 | 20:42

До Волинської облради знову завітали з колядою (ФОТО)

Сьогодні, 12 січня, у холі головної адмінбудівлі Волині звучали різдвяні віншуваня від славетного військового духового оркестру Луцького прикордонного загону.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Слухали колядки перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, перший заступник очільника облдержадміністрації Сергій Мовенко, заступник голови ОДА Олександр Троханенко, а також трудові колективи апарату облради та структур виконавчої влади.

Юрій Поліщук подякував прикордонникам за драйвово-захоплююче привітання від себе особисто, від керівництва та виконавчого апарату обласної ради, а також від усіх обранців волинської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці спіймали жінку-злочинця (ФОТО)

"Ми також щиро вітаємо захисників наших кордонів із новорічно-різдвяними святами та зичимо їм міцного здоров'я, родинного благополуччя, Божого благословення та здійснення усіх мрій і задумів. Бажаю усім нам, щоб у новому році наша Україна на відновлених кордонах мала гарне, спокійне та процвітаюче життя", - сказав він у своєму вітальному слові.

Окрім слів вдячності керівники області також вручили колядникам символічні подарунки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити