image
 |  2 15 Червня 2021 | 17:33

Дорогу, протяжністю 180 кілометрів, від Берестечка до Горохова повністю не ремонтуватимуть

Волинські дорожники провели тендер на ремонт чотирьох кілометрів дорожнього покриття від Горохова до Берестечка.

Про це розповів Суспільному у телефонному коментарі начальник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак.

На цей відрізок автошляху часто скаржаться водії та місцеві жителі. Відремонтувати усю дорогу, протяжністю 180 кілометрів, поки неможливо, – кажуть дорожники.

"Будемо замовляти проєктно-кошторисну документацію, щоб в наступні роки її включити в план. Одночасно зробити всю дорогу – це просто неможливо. Це треба грандіозні кошти", – розповів начальник Служби автомобільних доріг області.

Наразі в Службі автомобільних доріг перевіряють чи правильно була проведена процедура тендеру на ремонт чотирьох кілометрів шляху. Зі слів Анатолія Посполітака, це займе близько двох тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина Центрального парку Луцька заросла травою

Точної дати, коли розпочнеться ремонт відрізку автошляху від Горохова до Берестечка, дорожники не називають.

Нагадаємо, у 2021 році на Волині реконструюють 46 дорожніх об’єктів. На ремонти з Державного дорожнього фонду передбачили 676,41 мільйона гривень. Як повідомили в Службі автомобільних доріг області, заплановано реконструкцію міжнародних, національних, регіональних та територіальних автошляхів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити