image
 |  2 30 Січня 2019 | 12:27

Дотаційний «Луцькводоканал» буде будувати спортивний комплекс

Комунальне підприємство "Луцькводоканал" буде будувати спортивний комплекс по вулиці Теремнівська.

Таке рішення ухвалили під час сесії Луцької міськради.

Проект рішення передбачає надання КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивного комплексу на вулиці Теремнівській.

"По вулиці теремнівська ще у 1985 році були відкриті спортивні поля, які активно експлуатувалися, але з 2008 року почався занепад. Мешканці хочуть відновлення спортивного майданчика. На нашому підприємстві створена футбольна команда. Ми беремо участь у змаганнях. Тому ми виступили з ініціативою відновлення спортивного комплексу. Плануємо залучити спонсорів та громадськість", - пояснив директор КП "Луцькводоканал" Віктор Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три села скинулися у бюджет Луцька для фінансування сміттєсортувальної лінії

Водночас він погодився, що підприємство є збитковим і дотаційним.

"Ми вже проходили цю історію. Раніше "Луцьктепло" брало на себе такі функції, а потім передавало об'єкт у суборенду. Цього року ми на 16 млн грн дотуємо "Луцькводоканал". То чому це підприємство має займатися стадіоном? Кожен має відповідати за той напрямок, який є профільний. У нас є управління молоді та спорту. Нехай цим і займається", - додав депутат Андрій Козюра.

Схожу позицію висловив свободівець Микола Федік. Він звернув увагу на те, що існують ризики здачі спортивного об'єкту площею у 90 соток в суборенду.

Однак, 24 депутати проголосували за такий проект рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити