image
 |  5 19 Лютого 2024 | 12:21

Довіра українців до телемарафону продовжує падати

Довіра українців до телемарафону "Єдині новини" продовжує падати − станом на лютий інформації з марафону довіряють лише 36% опитаних.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 5-10 лютого.

"Ідея телемарафону "Єдині новини" користувалася широкою підтримкою у 2022 році, але з 2023 року простежується стабільне зниження довіри і станом на лютий на лютий 2024 року ми вперше фіксуємо негативний баланс довіри-недовіри (тобто кількість тих, хто довіряє, зараз менше кількості тих, хто не довіряє). Так, у грудні 2023 року 43% довіряли телемарафону "Єдині новини", не довіряли – 38%. Станом на початок лютого 2024 року частка тих, хто довіряє, знизилася до 36%. Натомість до 47% зросла частка тих, хто не довіряє".

Соціологи зазначають, що хоча ті, хто не довіряє президенту Володимиру Зеленському, значно більш критичні до телемарафону, але і серед тих, хто довіряє Зеленському, телемарафону довіряють 48%, не довіряють – 33%.

Дещо більш критичні до телемарафону "Єдині новини" мешканці Заходу і Центру. Водночас фактично у всіх регіонах йому довіряють не більше 40% опитаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща пропускає зерно з росії у великих обсягах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити