image
 |  2 22 Листопада 2021 | 11:01

ДТП на Волині: 2 смерті та 2 постраждалих (ФОТО)

У суботу, 20 листопада, на автодорозі у селі Кадище Луцького району, під колесами автомобіля Opel Zafira, загинула 41-річна волинянка. За кермом транспортного засобу перебував 41-річний житель Рівного. Загибла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Про це інформує поліція Волинської області.

У п’ятницю, 19 листопада, по вулиці Луцькій у селищі Торчин, 46-ріний житель Рівненської області, керуючи автомобілем Renault Megane, збив 68-річного місцевого жителя. Постраждалий також перетинав проїжджу частину у невстановленому місці.

Від отриманих травм він помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік зарізав сина співмешканки

На автодорозі у селі Сокиричі Луцького району Renault збив 60-річну пішохідку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Водій – 37-річний житель Маневиччини. Постраждалу госпіталізували.

А у Нововолинську по вулиці Панасівської, 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Audi, на пішохідному переході, здійснив наїзд на 38-річного чоловіка. Його також ушпиталили.

За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст.. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити