image
 |  0 11 Квітня 2019 | 10:14

ДТП на Волині: постраждав 36-річний чоловік

Учора, 10 квітня, на перехресті вулиць Генерала Шухевича – Володимира Маяковського у Нововолинську моторолер «Honda» врізався у автомобіль «Fiat Doblo». Внаслідок автопригоди водій моторолера отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За кермом двоколісного транспортного засобу перебував 36-річний місцевий житель. Рухаючись на заборонений сигнал світлофора, водій зіткнувся із автомобілем «Fiat Doblo», під керуванням 39-річного жителя Нововолинська.

Внаслідок автопригоди водій моторолера отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології міської лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохам» ледве не збив дітей на переході (ВІДЕО)

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити