image
 |  4 8 Лютого 2022 | 11:54

ДТП під Луцьком: відбійник наскрізь проштрикнув авто (ФОТО)

У резонансній аварії в Липинах під Луцьком, де відбійник наскрізь проштрикнув легкове авто, ніхто не постраждав.

Про це у коментарі «Конкуренту» повідомила речниця волинських правоохоронців Ольга Бузулук.

З її слів, на водія склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд та технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів для їх усунення) КУпАП.

Інформацію підтвердили також і в швидкій.

«Звернення надійшло о 10:04 від поліції, о 10:07 на місці події вже були медики. В машині було двоє людей. Вони відмовилися від надання медичної допомоги. Водій і пасажир обоє сказали, що допомога не потрібна, і що вони нас не викликали», - розповів завідувач диспетчерської Центру екстреної медицини Волині Станіслав Лінник.

Нагадаємо, у Липинах у вівторок, 8 лютого, автомобіль Chevrolet влетів у відбійник. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, проте, на щастя, він живий та неушкоджений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин зрубав 9 дубів та отримав штраф 100 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити