image
 |  2 9 Квітня 2019 | 11:14

ДТП у Луцьку: 23-річний водій виїхав на зустрічну смугу

Учора, 8 квітня, на вулиці Володимирській у Луцьку легковик «Ford Sierra» зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos». Внаслідок автопригоди травмувалося троє людей.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За кермом «Ford Sierra» перебував 23-річний житель Луцького району. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 35-річного жителя обласного центру.

Внаслідок автопригоди обидва водії та 21-річна пасажирка «Ford Sierra» отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились.

Цього ж дня, на автодорозі у селі Війниця Локачинського району 44-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Cherry» злетів у кювет. У результаті ДТП травмувалася 35-річна пасажирка транспортного засобу, а в райцентрі Ківерці внаслідок автопригоди постраждала 81-річна пенсіонерка, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Її госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: автівка - в кюветі, постраждалу ледве витягли з салону

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити