image
 |  5 29 Серпня 2019 | 12:54

ДТП у Луцьку: два розбитих авто, 29-річну дівчину госпіталізували

Учора, 28 серпня, на вулиці Нестора Бурчака у Луцьку автомобіль «Renault Scenic» збив перехожу. Потерпілу госпіталізували. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10 години. Поліцейські попередньо встановили, що за кермом автомобіля перебував 39-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на 29-річну місцеву жительку, яка рухалася по проїжджій частині у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у нейрохірургію міської клінічної лікарні.

Цього ж дня, на перехресті вулиць Львівська-Потебні в обласному центрі 71-річний житель Луцького району, керуючи автомобілем «Renault Laguna», не надав перевагу у русі та зіткнувся з легковиком «Chevrolet Aveo», за кермом якого перебував 34-річний лучанин.

Читайте також: Неподалік Луцька згоріло авто: не депутата

Внаслідок ДТП 29-річна пасажирка «Chevrolet Aveo» отримала травми, не госпіталізувалася.

За фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити