image
 |  0 12 Квітня 2019 | 13:47

«Думаєте, ми — л*хи?»: Порошенко отримав погрозу від гендиректора «1+1»

Телеканал «1+1» вирішив подати позов до суду проти Президента України Петра Порошенка «за минулі звинувачення на адресу каналу» і після того, як він «увірвався в ефір».

Про це гендиректор групи «1+1 media» Олександр Ткаченко написав у Facebook.

Ткеченко відзначає, що у студію Порошенка ніхто не запрошував.

«Ефір «Право на владу». Все, як завжди, – запрошені гості, не кандидати (!), експерти, із різних сторін. Раптом, за декілька хвилин до ефіру, з’являється представник АП – В. Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір держстудії Довженка під’їжджають два автомобілі і виходить сам Президент”, – розповів Ткаченко.

Ткаченко переконаний, що Порошенко «заслужив» позов від телеканалу.

«Ви, пане Президенте, думаєте, ми – лохи? Нє-а», – написав Ткаченко.

«І вашими істериками, що вибирають Головкома, – нас не купити. Вибирають – довіру. До Главкома. А довіри то якраз до вас – і немає. Є презирство і огида. А після того, як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збиралися йти, навіть незважаючи на ввічливі натяки ведучої зайняти крісло в студії, і знову багато говорили – і все мимо реальних фактів , mais – excusez moi, s"il vous plait, не інакше як на позов до суду від нас ви – не запрацювали», -додав він.

Ткаченко попередив Порошенка, що позов він отримає вже скоро.

«Чекайте – у понеділок (позов. – Ред.). У тому числі і за минулі звинувачення на адресу «1+1», – підкреслив Ткаченко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити