image
 |  0 14 Квітня 2019 | 10:56

Думала, що Кіндер впаде на другу колію, - депутатка про те, як мер Ковеля зустрів її на вокзалі

Ковельський мер розгубився, коли на пероні залізничного вокзалу підійшов до вагона, а звідти вийшла провідниця – депутатка міської ради.

Про це пише Район.Ковель.  

Днями у Ковелі з робочим візитом побував заступник міністра у справах ветеранів Олександр Терещенко, який приїхав пасажирським потягом Київ-Ковель. Провідницею у його вагоні була депутатка Ковельської міської ради Галина Стасюк.

Журналісту видання Район.Ковель вона розповіла, що у дорозі багато спілкувалася з Олександром Терещенком, який є учасником АТО, обороняв Донецький аеропорт. 

«Ми дуже багато з ним говорили. Я йому розповіла, що у нас в місті робиться, про АТОвця Андрія Луцика, якому кіндерська команда відмовила у допомозі. У Ковелі при заїзді поїзда на третю платформу дивлюся – іде наш мер. Думаю, кого ж він буде зустрічати? Підходить до вагона і бачить, що виходжу я. Він аж два метра назад відступив. Я думала, що Кіндер впаде на другу колію», – каже Галина Стасюк. 

За її словами, з мером Олегом Кіндером була заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, яка приїхала до Ковеля, аби також зустріти заступника міністра. 

«Вона привіталася зі мною, як порядна людина, а Кіндер не привітався. Він коли мене побачив, то настільки був ошарашений, збентежений. Очі такі в нього «квадратні» були. Ну чого така реакція була, я не можу зрозуміти», – дивується Галина Миколаївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал: меру Ковеля пригрозила депутат

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити