image
 |  234 14 Липня 2024 | 14:21

Двоє випускників Любешівської громади склали НМТ на 200 балів

Такі високі результати мають випускник Любешівського ліцею та випускниця з Великого Куреня. Ще кілька юних земляків і землячок буквально трішки не дотягнулися до 200-ї позначки.

Про це пише Нове життя.

Анна Петрик, випускниця Великокурінського ліцею, задоволена своїм результатом НМТ. Адже історію склала на 200 балів, а українську мову – на 195! Досить хороший результат і ще з двох предметів: з іноземної мови – 179, із математики – 176.

Підготовку до оцінювання наша землячка розпочала ще восени 2023-го. З історії готувалася самостійно.

«Придбала збірник, переглядала безкоштовні семінари. Та й загалом мені до вподоби цей предмет, люблю дивитися історичні фільми. Тому й база в мене була хороша», – поділилася Анна.

А ось високим результатам із української мови вона завдячує вчительці та класній керівниці Людмилі Шевчук, котра старанно готувала одинадцятикласників то НМТ.

Найважчі, за словами Анни Петрик, були завдання з математики. Але, попри це, випускниця Великокурінського ліцею, отримала високий бал, а з англійської зробила лише три помилки.

Юрій Шоломицький закінчив 11 клас Любешівського ліцею. Потяг до іноземних мов має хлопець від природи. Такі науки даються йому легко. Тож, як зізнається, особливо й не готувався до здачі цього предмету. І все ж на національному мультипредметному тесті з іноземної мови Юрій отримав максимальних 200 балів!

«З інших предметів показник дещо менший. Адже, наприклад, математику ніколи не любив. Краще склав історію й українську мову», – поділився наш земляк.

Тож не дивно, що й своє майбутнє Юрій Шоломицький планує поєднати з англійською. Він хоче вступати на іноземну філологію або прикладну лінгвістику.

Ще кілька випускників і випускниць закладів загальної середньої освіти Любешівської громади склали НМТ на понад 190 балів. Зокрема, такі результати отримали вчорашні одинадцятикласники Любешівського ліцею: Євгенія Герасимук – з англійської, Діана Шукалович – з історії, Катерина Кух – з математики. Випускник Судченського ліцею Іван Гудько такий високий бал має з історії та географії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сайті Кабміну зареєстрували петицію про звільнення Лісового і заступників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити