image
 |  306 8 Вересня 2024 | 16:46

Двоє волинян отримали по 9 років в'язниці за торгівлю наркотиками

Судили двох волинян, які об'єдналися у групу і продавали наркотики. Обоє отримали по 9 років тюрми з конфіскацією майна.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду, пишуть Волинські новини, повідомляє  ВолиньUA.

На лаві підсудних опинилися волиняни Вячеслав Т. і Юрій Т. Вони разом із третім напарником, якого судитимуть окремо, організували злочинне об'єднання, щоб продавати наркотики.

Один із підсудних був очільником групи, підшуковуючи джерела для придбання заборонених речовин PVP та канабісу. Двоє спільників шукали осіб серед жителів Волинської області, зокрема військовослужбовців, для подальшого продажу наркотиків.

Із травня по жовтень 2023 року злочинна група вчинила низку кримінальних правопорушень. Це придбання, зберігання, збут наркотичних і психотропних речовин. Серед покупців були кілька військових, з яких ділки брали по 1-2 тисячі гривень за товар.

Наркозлочини скоювали у населених пунктах Ковельського району, адже обоє обвинувачених родом звідти. Чоловіки вину кримінальних правопорушеннях повністю визнали.

Їх судили за ч.3 ст.307 КК України, тобто за незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених організованою групою.

Волинян визнали винними і призначили кожному по дев'ять років позбавлення волі з конфіскацією майна. З обох також стягнули по 32 тисячі за проведені експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині чоловік кидався на патрульних з сокирою і лопатою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити