image
 |  4 30 Серпня 2019 | 13:36

Фанат «русского міра»: скандальний Мінько став секретарем комітету в Раді

Скандально відомий мер Мелітополя Сергій Мінько став секретарем Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні новообраного парламенту 29 серпня. Мінько пройшов до Верховної Ради як позафракційний народний депутат від 80 округу в Мелітополі, - пише obozrevatel.

Нагадаємо, що у 2014 році скандальний мер Мелітополя брав участь в проросійських мітингах в місті. Під прапором країни-агресора він закликав жителів міста до проведення сепаратистського референдуму і обіцяв домогтися торгівлі з Митним союзом.

Крім того, одіозний нардеп торгує землею в курортному селищі Кирилівка на Азовському узбережжі і заробив собі славу "черешневого магната". Адже під час російсько-української війни постачав свої ягоди через Білорусь в російський Санкт-Петербург.

Читайте також: Кум Путіна: фільм про «Стуса» мене не цікавить, як і сам Стус

Також Мінько прославився "каруселями" на своєму виборчому окрузі під час виборів до Верховної Ради. На двох виборчих дільницях зафіксували голосування одних і тих же людей по колу.

Поліція почала розслідування за цим фактом, однак заступник Мелітопольського міського голови Сергія Мінька Іван Федоров цинічно зазначив, що рішення ЦВК і суду не зможе змінити результат позачергових виборів до Верховної Ради у мажоритарному окрузі №80, навіть фальсифікований.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити