image
 |  2 29 Травня 2023 | 14:48

Фестиваль їжі у Луцькому замку нарвався на критику у соцмережі (ФОТО)

Відомий луцький ресторатор Олег Іванюк розкритикував фестиваль їжі, який відбувся на території Луцького замку.

Про це він написав на сторінці у facebook, - інформує ВолиньUA.

"ЦЕ ВЖЕ ТОЧНО НЕ ФЕСТИВАЛЬ. І ТОЧНО НЕ ЇЖІ... Давайте згадаємо, з чого починалась ідея : вкрай потрібна була історична локація, щоб представити Україні кулінарні особливості Волині, сприяти відродженню національної кухні, підтримати фермерів - виробників забутих харчових продуктів. Для цього організаторам фестиваю влада і надала територію Луцького Замку, бо розраховувала на допомогу у відродженні національної культури.

Що отримали у 2023 році? Торгівлю шашликами і пивом навколо залишків першої християнської церкви у Луцьку. Що візьмуть з собою у доросле життя дітки, яких батьки взяли з собою "попити пивка з ребрами"? Якщо у організаторів фестивалю брак такту і інтелегентності, то їх мабуть має поправити департамент культури луцькради?

Більшість проблем, які ми сьогодні долаємо, як молода країна, мають свій початок у залишковому відношенні до процесів культурного життя країни. Носіями культури, нажаль, не народжуються. Культуру прививають. І потім дорого платять за її брак", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку суттєво зменшилися зарості борщівника в районі дитячої залізниці

Таку думку Олега Іванюка підтримали чимало людей. У коментарях під дописом лучани висловили свою точку зору стосовно цього заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити