image
 |  7 1 Вересня 2020 | 13:40

Фокін і Кравчук від Зеленського - це те саме, що Медведчук і Кучма від Порошенка, - Тягнибок

Фокін і Кравчук від Зеленського зразка 2020 року у Тристоронній контактній групі в Мінську — це те саме, що Медведчук і Кучма від Порошенка зразка 2014 року.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Націоналіст висловився щодо заяв довіреної особи Зеленського у Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна.

"По-перше. Це державна зрада.

По-друге. Відповідальність за неї повинен понести як Фокін, так і глава української делегації в Тристоронній контактній групі Кравчук, так і президент Зеленський, який особисто наділив їх обох повноваженнями та відправив до Мінська.

По-третє. Не треба сприймати заяви цього комуністичного нафталіну як прояви старечого маразму. Фокін і Кравчук від Зеленського зразка 2020 — це те саме, що Медведчук і Кучма від Порошенка зразка 2014. І заяви їхні по суті однакові. Сподіваюся, тепер уже всім зрозуміло, що особливий статус Донбасу, повна амністія бойовикам і проведення виборів на непідконтрольній території, які вони шостий рік поспіль впарюють українцям під різними соусами — це не мир. Це та роль, яку на самому початку відвели Україні ідеологи мінських договорняків. Це капітуляція — продовження війни на покоління й покоління українців", - зазначив Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні ВР може скасувати довідки про судимість та заборгованість по аліментах для кандидатів у депутати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити