image
 |  2 17 Вересня 2020 | 13:58

Генштаб ЗСУ закупив позолочені ручки Parker по 9 тисяч гривень

8 вересня фінансове управління Генштабу ЗСУ за результатами тендеру повідомило про намір укласти угоду з ПП "Май-Час" про закупівлю подарункових ручок на 308 тис. грн.

Замовляють 80 подарункових ручок: 58 штук – із гравіюванням "Від начальника Генерального штабу Збройних сил України" в подарунковому футлярі з емблемою Генштабу ЗСУ з дворічною гарантією і 22 штуки – із зображенням тризуба у футлярі, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на тендер у Prozorro.

Найдорожчими є десять ручок Parker Sonnet 17 Matte Black Lacquer GT FP F 84 811 із корпусом із лакованої латуні та позолоченою кліпсою і золотим пером із карбованим візерунком по 8760 грн. На сайті ексклюзивного дистриб'ютора виробника Parker в Україні такі ручки продаються без гравіювання у фірмовій коробці по 6105 грн.

Також купили двадцять ручок Waterman Perspective Black GT із корпусом із лакованої латуні та позолоченими деталями по 6870 грн. Із них десять будуть типу "ролер" і десять перового типу. На ринку такі ручки-ролери продаються без гравіювання по 5 тис. грн, а перові ручки – по 5748 грн.

Єдиним конкурентом на тендері виступала ФОП Чалкова Людмила Михайлівна з Києва, причому ніхто не знижував ціни під час аукціону. Тому формальна економія склала всього 1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській облраді оголосили конкурс на посади керівників 4 комунальних закладів

Столичною фірмою "Май-Час" володіє та керує киянин Віктор Кравець. Він є засновником ТОВ "Фірма "Май" одноосібно та ТОВ "Фабрика коштовностей "Золоті часи" разом із киянами Юрієм Великим, Сергієм Сімаком і Максимом Оліфіренком.

Загалом із 2009 року переможець отримав державних підрядів на 5,5 млн грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити