image
 |  13 28 Грудня 2023 | 15:47

Гірка втрата: На війні загинули два Захисники з Волині

На війні з росією загинули два Захисники з Волині: Самарчук Олексій та Охотинський Андрій.

Про це інформують громади.

Із превеликим жалем та сумом повідомляємо про чергову сумну звістку, яка надійшла до нашої громади. У боротьбі за нашу свободу загинув уродженець села Запілля – Самарчук Олексій Вікторович,20.02.1999 рн. Воїн був призваний на службу 26.12.2022. Обірвалося життя Олексія Вікторовича 25.12.2023 внаслідок мінометного обстрілу в районі н.п. Діброва, Сєвєродонецького району, Луганської області.  Смерть ще одного молодого та сміливого захисника нашої держави є болючим ударом та втратою для всієї громади. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна. Вічна пам'ять та слава Герою! Про зустріч загиблого та час поховання буде повідомлено додатково, - написали на сторінці Любомльської громади.

У Луганській області в районі населеного пункту Діброва під час мінометного обстрілу 27.12.2023 року загинув наш земляк житель с.Старики Охотинський Андрій Ярославович, 18.03.2001 р.н. У Берестечківській громаді оголошено триденну жалобу. Висловлюємо співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою! Про всі деталі зустрічі та прощання із військовим повідомимо згодом, - йдеться на сторінці Берестечківської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити