image
 |  2 5 Вересня 2020 | 07:40

Гороскоп на 05 вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 05 вересня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам варто пам'ятати, що їх ініціатива карається (особливо, якщо вони перейшли розумні межі: загралися в небезпечні ігри, засліплені гнівом). Важливо контролювати свої пориви і ставити межу своїх бажань. В іншому разі, легко викликати чийсь гнів і потужну реакцію. Небезпечно проявляти неповагу до старших людей, офіційних інстанцій і впливових сил. Зростає ризик травм.

Телець

Тельці сьогодні ризикують бути втягнуті у вир подій мимоволі, наприклад, обманом. Активні підприємливі Тельці можуть потрапити у капкан за власною ініціативою. У цю добу легко нажити собі неприємності, намагаючись допомогти іншим людям або беручи участь в їх справах. Можливі проблеми з законом, неполадки в дорозі, підступні закулісні маневри ворогів або партнерів. Чи не найкращий день для подорожей.

Близнюки

У напруженій обстановці цієї доби Близнюкам важливо звести до мінімуму свою особисту суєту. Зірки радять вам приймати якомога менше участі в колективних масових заходах, в справах своїх друзів і партнерів. Небажані активні заняття спортом (особливо, екстремальним), небезпечні технічні експерименти, ризиковані політичні акції, покупки і угоди. Варто відкласти будь-які починання.

Рак

Ракам пора переоцінити деякі тонкощі свого приватного життя: смаки, імідж, стиль спілкування. Робити це доведеться в неблагополучній обстановці, яка загрожує вибухом. Сьогодні легко доходить до піку конфлікт. Небезпечно бути в агресивному середовищі, серед конкурентів або роздратованих неврівноважених людей. Чи не час для спроби налагодити відносини. Якщо ситуація змушує захищатися, допоможуть лише жорсткі заходи.

Лев

Сьогодні Левам варто посилити заходи безпеки в дорозі (особливо, в подорожі по чужій території). Напружені моменти вірогідні у зв'язку з технічною, юридичною, ідеологічною стороною справи. Деякі моменти будуть «погано пахнути» в моральному плані. Ускладниться взаємодія з іноземцями, іногородніми, владою, сервісами. Енергії вистачить, якщо займатися лише найтерміновішим і необхідним.

Діва

Сьогодні Діви топчуться на черговому короткому роздоріжжі. Пора переглянути особистий стиль спілкування, підхід до фінансових і естетичних нюансів. Не варто приймати важливі рішення, поспішати з покупкою або обміном. До бурхливих зовнішніх подій цієї доби зірки рекомендують вам ставитися спокійніше: найчастіше, вони не будуть зачіпати ваші інтереси і не в ваших силах буде радикально змінити розклад сил.

Терези

Сьогодні зірки радять Терезам залишатися осторонь від подій, триматися подалі від агресивної юрби, не в міру войовничих партнерів і роздратованих близьких. Проблема в тому, що це не завжди можливо. Так чи інакше, будуть порушені інтереси багатьох Терезів, події можуть вимагати їх присутності. Краща політика для вас в цьому випадку — звести всі свої необхідні дії і реакції до мінімуму.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони ризикують зіткнутися з бурхливим поворотом в будь-якій справі. Зростає ризик нагнітання проблем, аварійних ситуацій, посилення болю. Очікуються ускладнення у відносинах з людьми, організаціями, сервісами. Вірогідні технічні, медичні або правові проблеми. Не варто нехтувати технікою безпеки при роботі гострими і гарячими інструментами, акуратністю при контакті з тваринами.

Стрілець

Сьогодні Стрільці достатньо енергійні і щасливі, щоб впоратися з проблемою, яка на них навалилася. Щоб удача не покинула вас, бажано не розпорошувати сили і увагу, а кинути всі свої ресурси на вирішення найбільш термінового завдання. При взятті бар'єру у вас може з'явитися додатковий бойовий азарт, однак починати на його хвилі нову справу і повторно спокушати долю зірки вам не радять.

Козоріг

Сьогодні Козороги на військовому положенні, змушені сваритися з партнерами і близькими, захищати свій будинок або пріоритети, долати кризу. Важлива техніка безпеки. Хорошу реакцію доведеться поєднувати з витримкою, розраховувати силу удару у відповідь. Великий ризик травм. Якщо нічого не відбувається, можлива сильна нервозність. Краще не переходити в атаку: в пріоритеті охорона володінь, а не експансія.

Водолій

Сьогодні Водолії зіткнуться з негативною стороною подій. Чим активніше ви берете участь в них, тим сильніше вас торкнеться загальна аварійна ситуація. Напруга подвоїться, якщо до проблем поточного моменту додадуться проблеми минулого і розгорнуть свою «підривну діяльність». Принесуть погані плоди помилки в ремонті техніки, колишні сумнівні авантюри, випадки недбалості в лікуванні, утримані тварин.

Риби

Рибам зірки нагадують, що це відверто невдалий день. Має сенс скасувати всі рішення, покупки, поїздки і угоди. У вже початих справах і при виконанні необхідних рутинних обов'язків рекомендується підвищена обережність. Якщо ви вже почали справу і вона пішла невдало, не варто піддаватися азарту і спокусі відігратися (повернути втрату, щось довести): ймовірність успіху прагне до нуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 04 вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити