image
 |  4 20 Березня 2020 | 07:40

Гороскоп на 20 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 березня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам не варто займатися важливими справами і надовго поринати в рутину. День підходить для вільного спілкування. Можна дозволити собі дрібний каприз, нестандартне харчування. Можливі несподівані придбання, які «не зроблять погоди», але стануть красномовним символом вашої відкритості до нового життя. Завдяки яким, ви можете отримати підказку і ясніше побачити межі майбутнього вами вибору.

Телець

Тельцям день принесе мало фактичних змін, але запам'ятається як насичений. Причиною може бути незвичайна атмосфера і внутрішнє хвилювання. Обстановка буде підживлювати вашу жагу свободи, романтики і експерименту. Новизна виявиться цікавіше стабільності і надійності, в тому числі, в кар'єрі. Будуть до вподоби нудний офіціоз і набір замшілих стандартів. Можливі непрактичні витрати, порушення дієти.

Близнюки

Сьогодні зірки підказують Близнюкам надійний напрямок для пошуку щастя і розширення горизонтів (у тому числі професійних). Але натякають, що для цього потрібна юридична і матеріальна база. Пора подумати про новий формат навчання або подорожей, інший спосіб заробляння грошей, створення нагромаджень і захисту цінностей. Вибираючи друзів, важливо оцінити їх порядність у матеріальному плані.

Рак

Раків цей день мотивує на перегляд планів. Самостійності суджень може перешкодити вплив друзів і соціальної обстановки, а також конкретної персони: партнера, роботодавця. Важливо чесно побачити своє місце в колективі. Бізнесменам і кар'єристам варто оцінити свою конкурентоспроможність і планку професійних амбіцій. При будь-якому виборі варто врахувати непередбачуваність фінансової ситуації.

Лев

Сьогодні Леви отримають духовний стимул і надію на особистісне зростання. Доля може надати вам вибір в одній зі значущих для вас областей, але супроводити свій подарунок складнощами морального порядку. До того ж, не буде відрізнятися стабільністю матеріальна сторона справи. Зірки радять вам зачекати з остаточним вибором, поки у вас не з'явиться надійний друг або постійна законна підтримка.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам покластися на долю, підлаштуватися до запропонованої ситуації і зайнятися поточними справами. Не варто нервувати, якщо ситуація розвивається по незрозумілих законах, що здається нераціональним. Чим менше ви будете турбуватися по дурницях, тим швидше побачите в розвитку ситуації залізну логіку. Варто переглянути режим повсякденної роботи, лікування, служіння обраній меті.

Терези

Терезам зірки радять фіксувати ідеї, які приходять на розум і не відкидати відразу оригінальні пропозиції. Попри окремі непорозуміння, події розвиваються у вигідному для вас руслі, незабаром у вас з'явиться новий ступінь свободи і можливість самореалізації. Варто звернути увагу на появу нових людей: можливо, це потенційні партнери, які будуть боротися за честь співпрацювати з вами.

Скорпіон

Скорпіонам зірки радять серйозніше поставитися до нововведень. Окремої уваги заслуговують зміни в будинку, близькому колі, побуті. На ваш домашній уклад може впливати не тільки внутрішня атмосфера в сім'ї, але і соціальна обстановка. Також, маркером змін може стати новий вибір роботи або вихованця, зміна помічника, персоналу або лікаря, новий колега. Невипадкові відходи друзів, примхи партнерів.

Стрілець

Стрільцям день може подарувати дрібні непорозуміння з друзями та ріднею, фінансові негаразди — але його головний сенс, на щастя, не в цьому. У вас може з'явитися спокуслива перспектива творчої самореалізації, не виключений вибір між двома оригінальними ролями, цілями або проектами. Можливо, доля дасть шанс не вам особисто, а тим, кого ви любите. Наприклад, вашій дитині або вихованцю.

Козоріг

Козорогам важлива моральна готовність до сьогоднішньої ситуації. В залежності від вашої стійкості, ви можете поставитися до справи з гумором або випробувати шок. Не виключений вибір з двох зол. На вашій законній території може з'явитися нова персона. Знайоме обличчя може заявити про свої права, запропонувати війну або союз. Можливий дивний хід з боку члена сім'ї. Однозначних рішень краще не приймати.

Водолій

Водоліям не варто планувати на сьогодні важливі справи. День не обіцяє проблем, але можлива велика вразливість у дрібницях. Вам не відразу вдасться розібратися у своїх нових бажаннях або повірити у свою удачу. Може нервувати новизна у звичному укладі, відсутність бажаного комфорту. Зірки радять продовжувати прислухатися до своїх відчуттів, оскільки зараз саме час заново «познайомитися з собою».

Риби

Цей день Рибам краще присвятити своїм персональним прихованим проблемам. Найбільшої уваги потребує не управління справами, а координація внутрішніх психологічних процесів. Вам може знадобитися час для пошуку надійних орієнтирів у новій фінансовій, професійній або соціальній ситуації, а також у відносинах з друзями. Важливо пам'ятати, що будь-який вибір зараз має довготривалі наслідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити