image
 |  14 19 Травня 2023 | 08:33

Громади у жалобі: Стало відомо про загибель трьох волинян

На війні з російським окупантом загинули троє волинян: Руслан Вознюк, Роман Абрамчук та Олександр Сушик.

Про це інформують на сторінках громад, - пише ВолиньUA.

"З сумом повідомляємо, що у війні за незалежність та волю України загинув ще один її син – житель селища Торчин, РУСЛАН ВОЗНЮК. Військовослужбовець загинув 16 травня 2023 року у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Лиман Перший Куп'янського району Харківської області. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати рідної, дорогої людини: сина, чоловіка, батька і друга. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України. Про день і час зустрічі Героя повідомлять згодом", - пишуть на сторінці Торчинської громади.

"Ми втратили воїна. Чоловіка. Батька. Брата. Ми втратили українця. 15 травня під Бахмутом загинув мешканець села Тойкут Ковельської громади АБРАМЧУК РОМАН ІВАНОВИЧ (08.09.1986-15.05.2023)", - написав очільник Ковельської громади Ігор Чайка.

18 травня, Героя зустріли коридором пошани. Прощання із загиблим воїном Абрамчуком Романом Івановичем відбудеться у п’ятницю, 19 травня: 12:00 - чин похорону в Покровській церкві (Заріччя); орієнтовно о 13:15-13:30 - громадянська панахида на території школи. По завершенню - заупокійна літія біля дому загиблого (с.Тойкут, вул. Шосейна, 1). Поховають Романа Абрамчука на кладовищі с. Тойкут. Співчуття рідним і всім, хто знав і любив Романа.

"У зв’язку з загибеллю нашого земляка Олександра Вікторовича Сушика на всій території Іваничівської територіальної громади оголошено дні жалоби 18-20 травня 2023 року. Для вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні просимо приспустити Державні Прапори з чорними стрічками на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій. Детальна інформація про прибуття тіла загиблого Героя буде подано згодом", - пишуть на сайті Іваничівської селищної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити