image
 |  14 21 Серпня 2022 | 12:33

Харківщину обстріляли ракетами: є постраждалі

По Харківщині росіяни вночі били ракетами з Бєлгорода, в селищі Рогань поранено двох людей.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Близько опівночі з м. Бєлгорода був зафіксований пуск ракет. В смт Рогань Харківського району ракета влучила в недобудований приватний будинок, сталася пожежа. Двоє людей – чоловік 36 років та 24-річна жінка - зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

Також, за даними Синєгубова, удар двома ракетами зафіксований в селищі Докучаєвське Харківського району. Там пошкоджені господарчі будівлі закладу освіти. Сталася пожежа на відкритій території. Без постраждалих.

Обстрілів Харкова цієї ночі не зафіксовано.

Начальник ОВА зазначив, що на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог постійно обстрілює позиції ЗСУ з танків та артилерії, використовує авіацію. В районі Ізюма ворог намагався вести розвідку боєм у напрямку Пасіка – Богородичне, але зазнав невдачі.

Окупанти намагалися вести наступ у напрямках Бражківка – Нова Дмитрівка і Сулигівка – Нова Дмитрівка. Під вогнем українських захисників відступили з відчутними втратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники атакували Одесу крилатими ракетами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити