image
 |  4 6 Жовтня 2019 | 09:23

Хроніка війни: 05.10.2019: обстріли з важкого озброєння, є поранені і травмовані

Збройні формування Російської Федерації та її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню у суботу, ще 3 рази сили ООС були обстріляні від початку цієї доби.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Крім того, порушуючи Мінські угоди противник чотири рази навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте", - наголосили у штабі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 6 обстрілів, ще 18 - у районі угруповання "ПІВНІЧ".

"За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення, а ще один – бойове травмування", - поінформували у штабі.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 2 обстріли, ще один — в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ".

Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли відбудеться прощання із загиблим на Сході волинянином

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити