image
 |  0 3 Січня 2020 | 15:36

«Ідеологія покійного Бандери – це ідеологія для жебраків і убогих», – нардеп від «Слуги народу»

Народний депутат з Дніпра від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський оцінив загрози, які, на його думку, може становити ідеолог українського націоналізму Степан Бандера.

"Покійний Бандера вже нічим не загрожує євреям. По-перше, тому що покійний. По-друге, руки короткі. Вже нічим не загрожує росіянам і полякам, з тієї ж причини. Він загрожує українцям. Вся його ідеологія - печерний навіть для першої половини 20 століття метод боротьби з ворогами. Нескінченними ворогами, які є, а якщо їх немає, необхідно їх придумати, - написав Бужанський.

Читайте також: З точністю до навпаки: У новорічній промові Зеленського знайшли плагіат на статтю автора трилогії «Волинь»

Бужанський наголосив, що вільні люди не марширують під жодними прапорами, не йдуть строєм, не кричать натовпом. Нардеп назвав концепції Бандери ідеологією для жебраків і убогих, яка не підходить для вільних і цивілізованих. На думку Бужанського, якби у Бандери були всі можливості, його максимум - це створення міні-копії Рейху без промисловості. Нардеп вважає, що через ідеолога українського націоналізму країну можуть "загнати в Руїну" з Дикими Полем, бандами і різаниною. Бужанський наполягає, що у Бандери немає інших рецептів, але він вибрав хибний шлях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити