image
 |  0 25 Липня 2018 | 13:33

Ігор Мірошниченко назвав тих, хто поширює фейки про його «вихід» зі «Свободи»

Депутат Київської міськради Ігор Мірошниченко спростував брехливу інформацію про його вихід із «Свободи», яка була поширена в окремих ЗМІ.
«Так смішно спостерігати за тим, як бариги й українофоби відвалюють купу грошей політтехнологам, аби ті вигадали формулу знищення «Свободи», створюючи такі от фейки).

Їм, людям без принципів та ідеалів, міркуючим категоріями внутрішньої конкуренції та наживи, ніколи не зрозуміти нашого світогляду, а отже й не розсварити, не розколоти нас, націоналістів, бо ми є не просто командою, об'єднаною тимчасовими інтересами, а родиною», - пише націоналіст  на своїй сторінці у Фейсбук.
Крім того, Ігор Мірошниченко у коментарі поділився думкою про те, хто є замовником брехливої інформації.
«Товариство, ви в курсі, що я виходжу зі Свободи? Ні? І я ні, а «зливні бачки», які на повну почали дифамаційну кампанію проти націоналістів загалом і проти мене зокрема, вже знають, що такі да. Насправді,- це ЗлоБудовна гідра, якій Свобода прищемила хвоста в столиці, блокуючи в Київраді ухвалення незаконних Детальних Планів Територій, казиться від безсилля. Наш рішучий наступ на забудовників через викриття незаконних схем дерибану комунальних земель, зупинки незаконного будівництва та послідовний захист громади від свавілля будівельників у Києві змусив їх заряджати лайномети й через проплачені матеріали у низькопробних ЗМІ строчити десятки наклепницьких статей та фейкових новин про Свободу.
Подекуди їхні маразматичні заяви збуджують Гомеричний сміх, подекуди розпалюють наше завзяття, але вони точно ніколи, ніколи не змусять нас скласти зброю та відмовитись від боротьби проти свавілля злоБудовників і збереження історичного Києва, комфортного для життя людей, а не бариг.
І, до речі, розсварити свободівців через примітивні фейкові заяви вам не вдасться. Моє життя нерозривно пов‘язане зі Свободою. Щоразу після наклепів на нас ми стаємо сильніші. Дякуємо за ці нікчемні зусилля облити нас брудом. Завдяки ним ми зайве переконуємось, що йдемо правильним шляхом і обов‘язково переможемо!»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити