image
 |  4 30 Серпня 2018 | 06:26

Ігри з травматичним пістолетом ледве не позбавили луцького підлітка ока

Хлопчик, якому в одному з луцьких дворів у око зрикошетила куля з травматичного пістолета, наразі перебуває у лікарні.
Про це йдеться у сюжеті Суспільного Волинь.

Постраждалий 13-річний Сашко Кухта зараз лікується в офтальмологічному відділенні дитячої лікарні.


З його слів, він ішов з другом, коли по них почали стріляти.



«Вистрілили трохи вбік, а мені зрикошетило в око. Це були мої друзі. Вони з нами гралися. Пістолет йому дав інший друг. Йому 19 років. Той, що у мене стріляв, сьогодні приїжджав до мене. Казав, що випадково, що не хотів такого, а хотів налякати мене», - розповідає підліток.



Завідувач офтальмологічного відділення Анна Новосад каже, якби куля поцілила прямо в око, то могли бути ушкодження несумісні з зором.



«Око було частково наповнене кров'ю, яка до сьогоднішнього дня розсмокталася майже повністю», - розповідає лікарка та додає, що прогнози оптимістичні. Ну а Сашко залишиться в лікарні до кінця тижня.



Своєю чергою, речниця обласної поліції Іванна Назарук розповіла, що батьки потерпілого не зверталися із заявою до поліції. Кримінальне провадження за фактом пригоди не розпочинали.


Нагадаємо, у дворі на бульварі Дружби народів у Луцьку 28 серпня підлітки гралися із травматичним пістолетом. Куля зрикошетила одному з них в око. Швидка, яка приїхала на місце, відвезла дитину до лікарні. Усі обставини інциденту встановлювати слідчі, які працювали на місце події.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити