image
 |  2 4 Травня 2020 | 16:46

Італія почала виходити з жорсткого карантину

В Італії з 4 травня почалася друга фаза пом'якшення коронавірусного карантину. Відкриються бари та ресторани, громадянам дозволять пересуватися між регіонами.

Нові послаблення передбачають відновлення роботи на виробництвах, будівельних компаній та деяких гуртових торговців. Через 2 тижні має запрацювати роздрібна торгівля, - пише "Європейська правда".

Громадянам дозволили відвідувати родичів у інших регіонах, але масові родинні зібрання заборонені. Зустрічі з рідними мають відбуватись за умов дотримання дистанції і використання масок. Вимога заповнення сертифікатів із підтвердженням мети поїздки зберігається. В інші регіони поки їхати не можна, окрім робочої необхідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вулиці Черкас вивели Нацгвардію та колону військової техніки (ВІДЕО)

Знову можна збиратися на похорони, але за присутності максимум 15 людей. Рекомендується проводити похорони на відкритому повітрі.

Тренування можуть відновити окремі спортсмени. Парки та майданчики також відкриються.

Бари і ресторани знову відкриються для обслуговування на виніс, але їжу слід вживати в будинку або в офісі. Повне відкриття ресторанів і барів передбачається з червня. Перукарні та салони краси повинні запрацювати з 1 червня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити