image
 |  2 12 Квітня 2019 | 13:32

Іваничівщина: у Павлівській громаді провели семінар щодо ключових реформ в Україні

Нещодавно у Павлівській ОТГ Іваничівського району провели семінар для жителів та посадових осіб, де обговорили міст ключових реформ (змін у законодавстві) у сфері трудового законодавства, соціального захисту, освіти та охорони здоров’я та актуальних питань, а також запобігання насильства в сім’ї, правову та соціальну допомогу постраждалим від насильства в сім’ї.   

Про це інформує сайт ОГТ. 

Захід проходив за участі начальника відділу «Іваничівське бюро правової допомоги» Надії Адамович, директора КЗ «Іваничівський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді» Віталія Марчука, начальника районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області Антоніни Чміль, головного спеціаліста з правової роботи Павлівської сільської ради Ірини Бобрик.

Про актуальні питання, що потребують правового супроводу розповідала Ірина Бобрик.

Надія Адамович роз’яснила зміст ключових реформ (змін у законодавстві) у сфері трудового законодавства, соціального захисту, освіти та охорони здоров’я та актуальних питань згідно карти правових потреб, а також застосування засобів медіації при вирішенні спорів

Віталій Марчук розповів про запобігання насильства в сім’ї, правову та соціальну допомогу постраждалим від насильства в сім’ї.

Про новації Міністерства юстиції України у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, порядок та перелік надання платних послух органами ДРАЦС, про реалізацію заходів проекту «Я маю право!» (Відповідальне батьківство, муніципальна няня, стягнення аліментів та інші) говорила Антоніна Чміль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Іваничах посадили квіти в пам'ять загиблих в АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити