image
 |  11 24 Серпня 2022 | 21:02

Керівник ГУР: "Переломний момент у війні вже розпочався"

Керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов в ефірі телемарафону заявив, що у війні росії проти України вже розпочався переломний момент.

Про це повідомляє УНН.

На запитання, чи стався вже у війні прогнозований переломний момент, Буданов відповів, що до кінця серпня ще є час. Проте він підкреслив, що раніше вибухів в окупованому Криму не було.

Керівник ГУР МОУ зазначив, що росіяни почали розуміти, що їхня армія не така вже й сильна, системи ППО не такі хороші, а армія рф насправді не здатна захистити тимчасово захоплену українську територію.

"Вони надто переоцінили свою армію. Це зовсім не друга армія світу, ніяк не друга, і навіть не четверта. І розплата прийде, і розуміння того, що розплата приходить. От вона якраз і приходить до людей тільки тоді, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна не десь там, а це у них. Тому переломний момент вже почався", - сказав Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вершина цинізму: Лукашенко привітав українців із Днем Незалежності

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити